BLOG

Bine ați venit la Pensiunea Sophia, o oază de liniște și relaxare!

blog image gallery
blog image gallery

Natură, liniște, relaxare, oameni dragi... pe scurt: Pensiunea Sophia. Este locul ideal pentru a-ți reîncărca bateriile, după o săptămână lungă de muncă. Cu toții avem nevoie de o mini-vacanță, din când în când, pentru a ne reconecta cu natura și cei dragi sufletului nostru. Iar la noi, vă veți simți relaxați și răsfățați și veți pleca cu amintiri minunate.

Dar mai întâi, să ne cunoaștem mai bine. Pensiunea Sophia este o pensiune modernă, certificată ca “pensiune agroturistică” și a fost inaugurată în anul 2020. Este o afacere de familie și ne bucurăm să primim la noi oameni din toate colțurile țării și să le oferim o vacanță nemaipomenită. Așa că, dacă sunteți în căutare de o cazare în Sălaj, Pensiunea Sophia este locația pe care o căutați.

Pensiunea noastră este situată în comuna Sărmășag, din județul Sălaj, într-o zonă liniștită, fără vecini, la doar 30 km de băile termale de la Tășnad și Mihăieni. În funcție de preferințe, puteți să vă bucurați de un weekend departe de zgomotul orașului, la pensiune, sau puteți să vizitați atracțiile turistice din zonă. Nimic nu se compară cu o baie caldă iarna, în apele termale, sau cu o ieșire răcoritoare vara, la un ștrand modernizat recent.

Astfel, cazarea noastră din Sălaj este perfectă pentru o escapadă de weekend. Fie că doriți să veniți cu prietenii sau familia, Pensiunea Sophia este ideală atât pentru cupluri, cât și pentru familii cu copii.

Care este compartimentarea pensiunii noastre?

✔ 8 camere cu baie proprie;

✔ un living spațios, de 80 mp;

✔ o bucătărie complet utilată pentru 50 de persoane;

✔ o terasă închisă, de 80 mp; 

✔ o terasă cu ceaun și grătar.

Suficient spațiu pentru toți cei dragi, nu-i așa? Puteți să stați la povești până seara târziu, în living, să vă bucurați de mâncăruri delicioase împreună sau, pur și simplu, să profitați de fiecare clipă de relaxare.

Iar pentru că ne dorim să vă simțiți cât mai bine la noi, am pregătit și alte activități pentru voi. Astfel, facilitățile de la pensiunea Sophia sunt diverse, atât pentru adulți, cât și pentru copii:

  • ciubăr;
  • loc de joacă pentru copii, cu tobogan și leagăn;
  • masă de ping-pong;
  • sistem de sonorizare (boxă mare, cu bluetooth);
  • nu în ultimul rând, parcare.

Așadar, adulții și copiii vor avea parte, deopotrivă, de distracție și voie bună. Acceptăm și animale de companie, astfel ca familia să fie completă. 

Pentru cei care doresc să se simtă cu adevărat în vacanță și să nu aibă nicio grijă, putem aduce un bucătar, pentru rețete delicioase de ceaun, porc la proțap sau pui la rotisor. Va fi o experiență culinară inedită!

Iar pentru iubitorii de vin sau șampanie, putem organiza degustări cu produse provenite de la fabrica de șampanie Silvania. Vin, șampanie, oameni dragi și distracție… ce poate fi mai frumos?!

Nu în ultimul rând, ne dorim să menționăm că terasa noastră și livingul spațios ne permit să organizăm și evenimente – botez, petreceri aniversare, cununii, etc. 

Aceasta este pensiunea noastră, Pensiunea Sophia, din județul Sălaj. Vă așteptăm cu drag la noi!

0 comentarii

Lasa un comentariu