BLOG

Căutați cazare pentru muncitori, pe termen mediu sau lung? Noi avem soluția!

blog image gallery
blog image gallery

Numeroasele lucrări care au loc în zona Sălajului, fie ele construcții de clădiri sau chiar șantierul autostrăzii Transilvania (autostrada A3, de la Nădășelu, din nordul Clujului, până la Zimbor, din județul Sălaj) implică o resursă umană semnificativă, care, inevitabil, necesită diverse facilități de cazare. În curând, vor începe lucrările la tronsonul Nușfalău - Zalău și la tunelul de sub Meseș. 

Noi, la Pensiunea Sophia, am dezvoltat o “rețea” de unități de cazare partenere, pe care le punem la dispoziție pentru companiile care au nevoie de închiriere pe termen mediu sau lung, pentru angajații lor. 

În funcție de numărul de persoane și perioada dorită, noi putem crea o ofertă personalizată, pentru toată durata șederii. 

Pensiunea noastră, Pensiunea Sophia, este situată în comuna Sărmășag, din județul Sălaj, într-o zonă liniștită, fără vecini. Compartimentarea pensiunii este următoarea:

  • 8 camere cu baie proprie;
  • un living spațios, de 80 mp;
  • bucătărie complet utilată pentru 50 de persoane;
  • terasă închisă, de 80 mp; 
  • terasă cu ceaun și grătar.

Dacă doriți să vizualizați Pensiunea Sophia și să vedeți atât interiorul, cât și exteriorul pensiunii, regăsiți chiar aici galeria noastră foto.

Totodată, noi, gazdele pensiunii, suntem în apropiere și vă stăm la dispoziție pentru orice necesitate sau problemă care poate apărea. 

Celelalte unități de cazare puse la dispoziție vor fi alese de comun acord, în funcție de disponibilități și dorințe. Numărul de camere și facilități poate să difere, dar ne vom asigura că vom îndeplini toate cerințele, astfel încât să beneficiați de cele mai bune condiții de cazare.

Pentru mai multe detalii și oferte personalizate, ne puteți contacta la numărul de telefon 0757 548 653 sau pe adresa de e-mail sophiapensiune@gmail.com

Vă așteptăm cu drag la noi!

0 comentarii

Lasa un comentariu